Wolky boots voor dames

Vorige week heb ik mijn vrouw geweldige Wolky boots cadeau gedaan. Op het internet zie je met regelmaat Wolky boots voorbij komen. Hierbij geven zij aan dat het net is alsof je op wolken loopt. Ik kan je bevestigen dat dit echt waar is. De zool is zo ontwikkeld dat je heerlijk loopt. Daarnaast hebben ze ook geweldige design ter beschikking wat ervoor zorgt dat er voor iedere vrouw wel een geschikte schoen tussen staat.

Zo kan je kiezen voor een wat hogere schoen, enkellaarsjes en lage schoenen. Wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding is er niks mis. Je kan namelijk voor €64,- al hele mooi schoenen kopen. Wel is dit in de aanbieding. Op zijn duurst zijn ze momenteel €179,99. 

Materialen en schoenmaten

Wolky levert schoenen van nubuck, leer, combi materialen, snake/python, metallic en suede. Dit in combinatie met zwart, rood, groen, geel, cognac, bruin en blauw. Hierdoor hebben zij voor iedere liefhebber wel een geschikte schoen.

De schoenmaten lopen vanaf 36 t/m 43. Daarnaast kan je bij de Wolky boots ervan uitgaan dat je het voetbed kunt uitnemen. Door de kwalitatieve zool lijkt het met sterk om deze te willen wisselen, maar je weet het nooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *