Wat kost een inbouw zwembad

Een inbouwzwembad kan u buiten en binnen plaatsen. Het voordeel van een Inbouw zwembad is dat het zwembad zoals de naam al zegt ingebouwd zit in de grond. Het mooie van in de grond is dat u het bad minder zit en het daardoor geen groot op object in de tuin of in huis.

Inbouw zwembaden zijn er in allerlei soorten en maten en daar mee ook de prijzen. Wij hebben de prijzen genomen van het bedrijf Stassar. De prijzen variëren van € 799 tot  € 2.599 deze prijzen kunnen hoger worden afhankelijk van de groten van de baden. Dit zijn de prijzen van de baden wanneer u het er zelf gaat plaatsen. Bedrijven kunnen u ook helpen bij het installeren of u kunt het volledig uit handen geven.

Diepte van de baden

Er zijn verschillende dieptes zwembaden deze zijn 120 cm en 150 cm de 120 cm is voordeliger dan de 150 cm. Een voorbeeld is de Platinum Pool Rond van 150 cm deze is € 1.159 waar de Platinum Pool Rond 120 cm € 899 is. De 150 cm is dus duurder dan de anderen 120 cm versie. Zo geld dat ook voor de anderen versies als u wilt besparen is het dus een optie om de 120 cm te kiezen in plaats van de 150 cm. 

Vorm van de baden 

Er zijn twee soorten baden de ronden baden en de ovale zwembaden deze baden hebben allebei verschillende eigen schappen. Het ronden bad zal meer gebruik worden om afkoelen voor een frisse duik en de ovalen zal meer worden gebruikt om actief in te gaan zwemmen. De ovalen is langwerpig en daardoor door kunt u meer banen gaan zwemmen bij de ronden gaat dit lastiger. De ovale baden zijn duurder dan de ronden banen dit komt ook omdat de ovale baden over het algemeen meer inhoud hebben. Het voordeligste ronden zwembad is € 799 waar bij de voordeligste ovalen € 1079 is.

Welke u ook kieste een ingebouwd zwembad heeft een luxe uitstraling en geeft veel meer flair aan uw huis. Als u een mooi royale Vila voor stelt dan zit hier een zwembad bij, en wanneer u dat heeft is uw huis echt een mooi compleet plaatje. Zo kunt u uw huis omtoveren tot een luxe huis en ook genieten van een heerlijke verkoelende duik op z'n tijd. U kunt uw bad ook verwarmen en zo een aannamen temperatuur creëren en lekker gaan zwemmen in uw eigen huis of achter tuin. 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *