Wanneer een energetische behandeling echt voor jou is

Behandeling burn out

Er zijn ontzettend veel manieren waarop je blokkades in je lijf kunt behandelen. Het is echter nog altijd zo dat er vaak wordt gekeken naar je mentale gezondheid, of je lichaam. En dat terwijl de twee zo nauw met elkaar verbonden zijn. Tijdens een energetische behandeling burn out kijk je naar lichaam en ziel tegelijk. De behandeling is gericht op je emoties, gedachten en lichaam. Omdat dit alles nauw samenwerkt en dus ook zo behandeld moet worden.

Behandeling  burn out

Wat is een blokkade in je lijf?

Een blokkade is een zeer algemene term voor een punt in je lichaam of gedrag waardoor je energie niet goed door kan vloeien. Je lichaam heeft een bepaalde energie, en als deze tegen een blokkade oploopt dan kun je niet verder. Je kunt last krijgt van fysieke klachten zoals problemen in je spieren en gewrichten. Het kan zich echter ook meer mentaal manifsteren, zoals in de vorm van een burn out. 

Energetische behandeling bij burn out

Met name bij een burn out kan een energetische behandeling heel nuttig zijn. Het is namelijk een behandeling die kijkt naar lichaam en geest. Burn outs zijn per definitie een probleem dat zich nestelt in lichaam en geest. Want hoewel je vaak mentaal de eerste blokkades van een burn out opbouwt, kan het zich absoluut fysiek uiten. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld ontzettend veel moeite met pijnlijke gewrichten of spieren omdat ze een burn out hebben. Hun mentale gezondheid heeft dan fysieke klachten opgeleverd. Een energetische behandeling kan helpen blokkades op te heffen. 

Je energie sturen

Een behandelaar, coach of deskundige op het gebied van energetische behandelingen is dus in staat om jou te helpen je energie beter te sturen. Je energie sturen doe je bijvoorbeeld door middel van een energetische massage maar een behandeling is meer dan alleen een massage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *