Algemeen 

Waarom je eigenlijk voor dit model zou moeten kiezen

Vervoer is iets waar we dagelijks veel mee te maken hebben. In Nederland bewegen heel veel mensen zich dagelijks op de fiets voort. Even een boodschap doen of naar het werk als het niet te ver weg is, de fiets wordt daar veel voor gebruikt. Het verreweg meest gebruikte vervoermiddel in ons land blijft echter nog steeds de auto. Bijna dagelijks staan er files in de ochtend en avondspits. Ook buiten de spits hoeft er maar iets te gebeuren en we staan weer met z’n allen in een lange file. De laatste maanden zien we door het vele thuiswerken wel een flinke vermindering van het aantal files. De auto is voor velen desondanks onmisbaar om van en naar het werk te gaan. De alternatieven die er zijn zoals de trein, tram, bus of metro blijken niet goed genoeg om het autoverbruik terug te dringen. In de Randstad wordt er veelvuldig van tram en metro gebruik gemaakt. De auto wordt dan op grote parkeerplaatsen buiten de stad gestald en de tram of metro brengt je dan snel op de plaats van bestemming.

Transport voor werk

Maar niet alleen in onze vrije tijd hebben we te maken met vervoer. Ook wordt er tijdens transport van goederen veel gebruik gemaakt van vrachtwagens of trucks. Het vrachttransport heeft dagelijks veel last van de genoemde files. In bijvoorbeeld het Rotterdams havengebied wordt er daarom ook veel gebruik gemaakt van transport over het spoor en via het water. Op het moment dat een containerschip aankomt in de haven moet er een enorme logistieke operatie worden opgestart. Los van het overige transport blijft het vervoer per vrachtwagen nog steeds koploper. Veel ondernemers hebben een flink wagenpark van trucks in hun bezit. Vaak worden deze trucks tweedehands gekocht.

Voor welke truck ga jij?

Maar dan is natuurlijk nog de vraag, voor welke truck ga jij? In de trucker wereld zijn er een aantal trucks die erg populair zijn en die eruit springen. 1 daarvan is de mercedes actros. Deze truck heeft een krachtig vermogen maar is in vergelijking met andere trucks toch nog vrij geluidloos. Daarnaast is deze truck dan ook perfect voor het vervoeren van middelzware goederen. Heb je niet het geld om een gloednieuwe mercedes actros te kopen? Dan biedt trucks.nl heel veel tweedehands varianten van dit model aan. Zo heb je alsnog een goede truck om de weg mee op te gaan en ben je niet gelijk helemaal blut.

Related posts

Leave a Comment