Slaap nu nog lekkerder op een satijnen kussensloop

Als je al het idee hebt lekker te slapen, dan wil dat natuurlijk niet zeggen dat je niet nog lekkerder kunt slapen. En waarom zou je genoegen nemen met 80% als je ook 100% kunt bereiken? Soms moet je genoegen nemen met wat je hebt, omdat meer bijvoorbeeld te risicovol is of tot andere problemen leidt, maar met je nachtrust hoef je niet zo’n houding aan te nemen. Als je beter of lekkerder kunt slapen, dan moet je die kans natuurlijk gewoon met beide handen grijpen. Maar niet iedereen weet dat er opties zijn waardoor ze nog lekkerder kunnen slapen. Sommige mensen slapen zelfs heel slecht en hebben niet in de gaten dat een simpele verandering in beddengoed al tot significantie verbeteringen kan leiden. Je hoeft wat dat betreft ook lang niet altijd een heel duur nieuw matras te kopen. Je kunt bijvoorbeeld ook een satijnen kussensloop bestellen bij Satin Sleepers. Satijn is een ontzettend fijn materiaal om je hoofd op te leggen. Niet iedereen vind satijn even fijn voor wat betreft een dekbedovertrek, omdat men juist gewend is aan wat stevigheid op het lichaam. Maar iets dat op je lichaam ligt is natuurlijk heel wat anders dan iets waar jij met je hoofd op ligt. Een zijden dekbedovertrek is dan ook iets waar je aan moet wennen, maar als je blijft kiezen voor katoen, dan zal dat voor je nachtrust niet heel veel verschil maken. Maar als je op een katoenen kussensloop blijft slapen, dan heeft dat wel degelijk een impact op je nachtrust in vergelijking met slapen op een satijnen kussensloop. Doordat je met je hoofd en dus het volle gewicht van je hoofd op het kussensloop ligt, drukt het materiaal echt in je huid. Dat is bij een dekbedovertrek niet zo, want dat ligt losjes boven op je lichaam. Omdat je hoofd zo in het kussensloop drukt, heeft het materiaal van het kussensloop veel meer impact op hoe je wakker wordt. Met katoen heb je al snel last van rode striemen in je gezicht, puistjes en andere onzuiverheden, een vettige huid en een algemeen minder gezond ogende gezichtshuid. Dat komt omdat je huid niet goed kan ademen. Alles is verstopt omdat katoen niet soepel onder je huid door kan glijden. Je haar heeft daar ook last van, want dat staat bij het ontwaken bij kort haar recht overeind. Als je lang haar hebt, dan zit het vol met knopen en klitten. Daardoor ben je in de ochtend eerst altijd bezig met de herstelwerkzaamheden om je huid en haar weer op orde te brengen. Met een satijnen kussensloop heb je al die problemen niet. 

De vele voordelen van een satijnen kussensloop

Omdat satijn zo zacht is, kan het makkelijk onder je hoofd door glijden. Daardoor heb je met een satijnen kussensloop geen verstopping van de poriën. Je huid oogt daardoor veel frisser en je haar glanst bij het ontwaken meteen zonder dat je er van alles in moet doen. Wat dat betreft is een satijnen kussensloop superieur aan katoen of ander materiaal. 

Bestel je kussensloop via satinsleepers.nl

Als je graag een satijnen kussensloop wilt kopen, dan kun je dat regelen via de website van satinsleepers.nl. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren zoals: 

  • Roze
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *