Problemen met functioneren?

ptss

Helaas maken we allemaal leuke en minder leuke dingen mee in het leven, normaal gesproken hebben we even de tijd nodig om deze gebeurtenissen te verwerken en dan weer door te gaan. Wanneer je blijvend problemen blijft houden door bepaalde dingen die zijn gebeurd, zoals angstig zijn en misschien wel woede uitbarstingen hebben dan is de kans aanwezig je het PTSS syndroom hebt. Vaak komt het voor bij mensen die iets schokkends hebben meegemaakt zoals bijvoorbeeld een mishandeling.

Hoe kom je erachter?

Vaak is onderzoek nodig om erachter te komen of je PTSS hebt of niet, maar vaak gaan mensen ook al zelf op zoek naar de symptomen ervan als je al iets merkt of niet goed meer kunt functioneren. Op de website van psytrec.nl kun je een zelftest doen, om te kijken of de symptomen die je hebt past in het beeld ervan. Zo heb je op het eerste oog een goede indicatie, en kun je contact opnemen om verder te laten onderzoeken of je het PTSS syndroom daadwerkelijk hebt of niet. 

ptss

Ook voor andere problemen

Naast de problemen die je kunt ervaren met PTSS ben je ook welkom bij psytrec.nl met andere problemen of verslavingen, het netwerk van de organisatie is groot zodat zij je altijd in de goede richting kunnen helpen zodat er snel een begin kan worde gemaakt met een eventuele behandeling. Voor je eigen situatie en manier van leven, is het ook belangrijk dat je zodra je symptomen ervaart direct actie onderneemt voor het je leven gaat beheersen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *