Personal trainer Den Haag

Sporten is goed voor iedereen, maar niet iedereen gaat alleen sporten om gezonder te worden. Sommige mensen willen een stapje verder gaan en hun leven omgooien. De mensen die dit doel hebben zullen iets meer moeite moeten doen dan alleen even een ommetje maken iedere dag. Gelukkig is er een personal trainer Den Haag die jou wilt helpen bij het behalen van jouw doelen. Om echt het beste uit jezelf te halen moet je ervoor zorgen dat je jouw gewoontes veranderd naar het leven wat je wilt hebben en hoe je eruit wilt zien.

personal trainer Den Haag

Voeding

Voeding is het hout op de kachel voor jouw lichaam. Je kunt wel een kachel hebben maar zonder hout gaat er niet veel gebeuren. Ook moet je goed hout hebben wat genoeg warmte afgeeft en geen nat hout in de kachel gooien. Dit is ook met jouw lichaam zo. Als jij alleen maar troep naar binnen gooit krijg je alleen maar heel even energie en daarna kak je weer in. Vaak hoor je dat groenten gezond zijn en dat je minimaal zoveel groente per dag moet eten, maar dit is ook niet helemaal het geval. Ieder persoon heeft een andere hoeveelheid nodig. 

Verschil in voeding voor verschillende doelen

Als je wilt afvallen zul je heel anders moeten eten dan als je spier wilt opbouwen. Als je wilt afvallen is het de bedoeling dat jouw lichaam langzaam zijn eigen vetten gebruikt. Je wilt dus eigenlijk minder eten dan dat je gebruikt. Dit doe je door gewoontes te veranderen. Bijvoorbeeld geen zakje chips meer en een cola voor de tv ‘s avonds, maar misschien een keer een bakje nootjes en een theetje. Al deze gewoontes helpen bij het behalen van jouw droomlichaam. Voor het opbouwen van spieren moet je juist weer meer eten dan dat je normaal gebruikt. Dit komt omdat jouw lichaam meer energie nodig heeft om de spieren die je kapot hebt gemaakt in de sportschool weer aan te maken. Ook moet je meer bouwstoffen eten. Deze voedingsstoffen zijn speciaal voor het bouwen van jouw lichaam en dus ook voor het bouwen van de spieren. Een personal trainer Den Haag weet alles over voeding en kan samen met jou een voedingsplan maken. Zo weet je precies wat je moet eten op een dag en schiet je vooruit onderweg naar jouw doelen. Voedingsadvies is enorm belangrijk en wordt vaak niet gedaan door een personal trainer Den Haag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *