Algemeen 

Met deze hulpmiddelen heb jij betere seks!

Een groot gedeelte van de stellen is niet compleet tevreden over het seksleven. De seks is na een langere periode redelijk saai geworden en daardoor wordt er niet echt meer naar uitgekeken. Als je momenteel in een seksuele sleur zit, dan is het belangrijk dat je hier verandering in brengt. Er zijn verschillende manieren hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Een van de methodes die erg goed kan helpen, is door hulpmiddelen aan te schaffen. In dit artikel bespreken we een aantal populaire hulpmiddelen voor de seks.

 

Een vibrator is het perfecte speeltje voor vrouwen

Het voorspel speelt een bepalende rol in hoeveel genot er uiteindelijk is. Als je dus een beter seksleven wilt, dan kan het erg goed helpen om meer tijd en energie te steken in het voorspel. Naast dat je elkaar kunt masturberen en oraal bevredigen, kun je er ook voor kiezen om een hulpmiddel in te schakelen. Zo kan het voor vrouwen bijvoorbeeld erg fijn zijn om gebruik te maken van een vibrator. Een vibrator heb je in allerlei varianten en voor elke vrouw is er wel een opwindend model te vinden. 

 

Koop een vibrerend ei met afstandsbediening en zorg voor spanning

Een product dat momenteel erg populair is, is een vibrerend ei die je op afstand kunt bedienen. Hierbij kun je het vibrerende ei bedienen met een afstandsbediening of een app. Wanneer de vrouw het ei inbrengt en de man gedurende de dag de mogelijkheid heeft om hem aan te zetten, dan kan dat zorgen voor erg veel opwinding gedurende de dag. De kans dat de seks die avond goed is, is erg groot. Naast de betere seks is het ook erg leuk. 

 

Zorg voor goede condooms en glijmiddel

 

Glijmiddel en condooms zijn zeer aan te raden om aan te schaffen. Condooms zijn dan ook vooral handig als je wisselende bedpartners hebt. Hiermee voorkom je namelijk geslachtsziekten en ongewenste zwangerschappen. Naast condooms kan Durex glijmiddel ook erg prettig zijn. Zo heb je varianten die zowel het mannelijk als het vrouwelijk geslacht stimuleren. Houd er hierbij wel rekening mee dat het niet voor iedereen prettig aanvoelt. Zo kan het zijn dat je er overgevoelig voor bent en het daardoor onaangenaam voelt. Probeer het daarom eerst uit met een kleine hoeveelheid en beslis later om de hoeveelheid te vergroten of niet. Daarnaast is het ook leuk om verschillende varianten uit te proberen. 

 

Related posts

Leave a Comment