Kamperen maar de luxe

glamping Nederland

Wie denkt dat je op iedere camping met de toiletrol onder de arm naar de toiletgebouwen moet, is nog nooit in aanraking gekomen met glamping Nederland. Deze manier van kamperen is helemaal in opkomst, perfect als je wel de sfeer van kamperen wilt hebben maar ook een beetje luxe tijdens je vakantie. Op camping de Leistert kun je deze ervaring opdoen, hierbij kun je met eigen kampeermiddel komen of een accommodatie huren van de camping.

Kampeerplaats met luxe

Kom je bijvoorbeeld met de vouwwagen, dan is het mogelijk om privé sanitair te huren zodat je niet hoeft te lopen om naar het toilet te gaan. Wil je het echt comfortabel en luxe maken, dan is het zelfs mogelijk om een sauna bij je plaats neer te laten zetten. Op deze manier geniet je optimaal en ontspannen van je vakantie, het huren van een glamping tent is ook een van de mogelijkheden. Bij deze tent kun je gebruik maken van de ingebouwde keuken en verwarming voor de koude avonden.

glamping Nederland

Luxe maar toch met een campinggevoel

Wil je toch wat meer van het echte eenvoudige campinggevoel genieten, dan is een safaritent perfect geschikt voor jou. Je kunt de tent onderstrepen als een kleine glamping tent, zonder toilet maar wel gelegen bij de toiletgebouwen. Bij deze tent heb je ook een variant speciaal voor de kinderen, deze wordt naast de safaritent geplaatst zodat de kinderen een eigen slaapplek hebben. Leuk om dit avontuur te vertellen na de vakantie op school tegen de andere kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *