Dit zijn de top 5 herenfietsen

Even een kleine boodschap ermee halen, de kinderen naar school brengen of een mooie fietstocht met je partner, het gebeurt allemaal op de fiets. Een fiets kan daarom ook echt niet meer ontbreken in een Nederlands gezin. Maar tegenwoordig bestaan er echt heel veel verschillende soorten fietsen. De steeds populairder wordende elektrische fietsen komen ook in allemaal verschillende maten en kleuren voorbij. Dus het is logisch dat je dan af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Als je snel verder leest zie je de top 5 aan herenfietsen in Nederland!

Stadfietsen

De meest gebruikelijke fietsen zijn de stadsfietsen. Deze fietsen beschikken over alles wat je maar nodig hebt om gemakkelijk door de stad te kunnen fietsen. Maar zijn ook zeker geschikt voor een wat kortere fietsvakantie. Als eerst is de Gazelle Paris C7+ een erg populaire herenfiets. Deze fiets is de populairste uit de Gazelle Paris collectie. Het is een heel lichte fiets. Dat maakt hem tot meer dan een stadsfiets alleen. Met de Gazelle Paris C7 kun je ook uitstekend een lange fietstocht maken. Sterke tegenwind en een flinke heuvel hoeven daarbij geen belemmering te zijn. Door zijn lichte gewicht en met zijn zeven versnellingen kun je alles aan. En dan de Cortina U1 rn. De Cortina U1 RN is een heel hippe stadsfiets die goedkoop wordt aangeboden. Dit maakt deze fiets vooral onder jonge mensen erg populair. Verwacht niet te veel extra's bij deze voordelige maar kwalitatief erg goede stadsfiets. De  Cortina U1 RN heeft een terugtraprem en geen versnellingen. Zijn eenvoud heeft ook zijn voordelen. Niet alleen is deze goede stadsfiets goedkoop, ook is hij extreem onderhoudsarm. De Batavus Winner is ook erg geliefd onder de stadsmensen, hierop is heel wat meer luxe aanwezig dan op de Cortina. Bijvoorbeeld een naafdynamo, 3 versnellingen en handremmen.  

Elektrische fietsen

Heb je toch liever wat meer ondersteuning tijdens het fietsen? Kijk dan is naar 1 van deze 2 elektrische fietsen. De Cube Touring Hybrid Pro 625 is een van de best geteste elektrische fietsen van Nederland. Deze fiets van Cube is geschikt voor bijna elk type gebruik, van woon-werkverkeer tot langere fietstochten. Hij heeft een krachtige, stille motor en fietst erg fijn. Zelfs heuvelop kun je vaak nog met een snelheid van zo'n 25 kilometer per uur fietsen. Maar ook de Kalkhoff Endeavour 1.B Move 400Wh is erg populair aan het worden. Deze fiets van Kalkhoff heeft dezelfde krachtige motor als de Cube. Maar dan met een wat lichtere accu van 400 Wh, wat je terugziet in de prijs. Hij fietst net als de Cube erg fijn, maar je kunt er minder lange tochten mee maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *