Algemeen 

De perfecte lamp voor boven de eettafel

De keuze is eindeloos, maar jij wilt de perfecte lamp vinden voor boven jouw eettafel. Behalve dat de lamp leuk moet staan in je eethoek, wil je ook dat deze de juiste sfeer afgeeft met het licht dat vrij komt van de lamp. Daarom moet je dus goed gaan zoeken naar wat jij wil en wat je het meest belangrijk vindt; de sfeer die de lamp geeft of het uiterlijk van de lamp. Wij hebben verschillende soorten lampen voor je op een rij gezet, lees snel verder en vind de lamp die bij jou past!

De soort lamp

Je hebt natuurlijk verschillende soorten lampen voor boven de eettafel. Meestal wordt er gekozen voor een hanglamp boven de eettafel omdat deze dan zichtbaar is boven de tafel. Eettafel hanglampen zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor losse lampen die aan een snoer hangen en deze op elkaar afstemmen, maar je kan ook een grote lamp kopen waarin meerdere lampen verwerkt zitten. Je kunt je stijl in de rest van het huis erg goed verwerken in de lamp die je kiest. Heeft je huis bijvoorbeeld een industriële stijl? Kies dan voor een lamp van bijvoorbeeld ijzer of zwart metaal. Heb je meer een bohemien stijl in huis? Kies dan voor een gezellige lamp van bijvoorbeeld riet.

Het licht

Ook geven sommige lampen mooier licht dan andere. Wanneer je bijvoorbeeld een geweven lamp hebt van bijvoorbeeld hout of riet, dan schijnt het licht van de lamp er doorheen en zo krijg je mooie patronen op de muur. Kies ook voor een lamp in een warme kleur en ga niet voor te wit licht. De warme kleur van de lamp zorgt voor sfeer en een gezellig en knus gevoel in en rondom de eetkamer.

Related posts

Leave a Comment